Tyre&Auto Southbourne Group Review: Nem kontrol af dit køretøj kan hjælpe med at videregive sin MOT test

Tyre&Auto Southbourne Group foreslår udfører enkle kontrol af din bil ofte, så når det går gennem en MOT test, det helt sikkert vil passere. Det er vigtigt at sikre, at din bil er egnet til at køre og er vejen juridiske, så en årlige løbende sundhedstjek er virkelig nødvendigt.

En simpel skridt ligesom kontrol lys af dit køretøj kan være din første skridt i at sikre, at din bil vil bestå prøven. Alle lys skal være i god stand og skal være lige så lyse. Touch bremseklods og check, hvis de bageste bremse lyser garageporten og bekræftende, det fungerer korrekt. Svirp tåge lys bagefter for at afgøre, om det er i god form også.

Kontrollere dæk af dit køretøj bør også ske for at sikre, at det passerer MOT test. Så meget som muligt, mønsterdybde bør ikke være under 2mm og hvis det er, erstatte dæk på forhånd. Selv hvis dit køretøj bestået MOT test med at betingelse, mekanikeren vil stadig give dig en rådgivende notat fortæller dig at erstatte disse dæk snart. Tyre&Auto Southbourne Group skal du huske at dæktrykket bør også være på det foreslåede niveau.

Også inkluderet i MOT test bestemmelse af sikkerhedsniveauet for dit køretøj. Det ville være bedre at gennemføre nogle enkle rettelser på din bil som tager sig af forrudeviskere, bagfra spejl og sidespejle før prøven at have en glat proces under prøven. Dette er fordi mekanikeren omfatter også i hans test sikkerhed af visningen driver side.

Det er kun naturligt, at beskidte biler ikke møde hænderne på en mekaniker ofte, fordi nogle af dem nægter at give service til sådanne biler. Tyre&Auto Southbourne Group foreslår rengøring din bil indefra og ud på forhånd.

Og sørg for god tilstand af dit køretøj på en regelmæssig basis vil hjælpe dig passere MOT testen. Tyre&Auto Southbourne Group kan også foretage en MOT test til dit køretøj, der omfatter undersøgelse af både sikkerheden af din bil og niveauet for emission, som frigøres fra udstødningen.

For at spare dig fra bekymringer for at huske, tilbyder Tyre&Auto Southbourne Group også en gratis og årlig påmindelse service for dig og din bil. Hver af sine centre er akkrediteret af VOSA (Vehicle og operatør Services Agency) og personale blev alle trænet meget godt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s